Inför 2019

Med en ny uppdatering av programmet jag använder för att göra denna hemsida/blogg (kommer antingen nu i november eller tidigt 2019) kommer jag att göra en större omändring av funktioner och design under våren 2019. Jag håller för tillfället på att undersöka olika designlösningar och placering av olika element på startsidan, men även övriga delen av hemsidan kommer att ändras eller designas om. Vissa delar kommer kanske att plockas bort och andra kanske tillkomma.
Hur det ser ut exakt framöver vet jag inte men det kommer att ske en designändring av sidan och även en snabbare sida som ska vara tillgänglig på dator, läsplatta och telefon

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.