Adventskalender The Body Shop

The body shop släpper i år tre olika adventskalendrar och nytt för i år en nyårs kalender.

24 Days of the Enchanted Advent Calendar

The Body Shops ursprungliga, storsäljande skönhetskalender med årets speciella gäst: presentsetet Olivia the Owl. En ikonisk kollektion med naturinspirerade produkter som ger dig en hjälpande hand för avkoppling och fräschare hud fram till jul.

25 Days of the Enchanted Deluxe Advent Calendar

Deluxe Advent är fylld till brädden med 25 lyxiga produkter i förpackningar med snygga motiv från skogens djurliv. Speciell gäst? Presentsetet Dani the Deer! Utöver alla skönhetsöverraskningar bjuds du på 25 utmaningar som tar dig ut i naturen och ger dina sinnen och världen runt omkring dig ett lyft. Pusselsugen? Para ihop boxarna för fler motiv på djur i vår underbara natur!

25 Days of the Enchanted Ultimate Advent Calendar

Ultimate Advent är fylld till brädden med 25 lyxiga produkter i förpackningar med snygga motiv från skogens djurliv. Här hittar du hela 14 storfavoriter i full size – och presentsetet Freddie the Fox. Utöver alla skönhetsöverraskningar bjuds du på 25 utmaningar som tar dig ut i naturen och ger dina sinnen och världen runt omkring dig ett lyft. Pusselsugen? Para ihop boxarna för fler motiv på djur i vår underbara natur!

Countdown To New Year With The Body Shop®

The Body Shop® är stolta över att kunna presentera denna innovativa kalender som låter dig öppna spännande presenter ända fram till nyårsdagen. Upptäck mängder av härligheter för både före och efter firandet. Med allt från Matte Lipstick och Glitter Dust till Himalayan Charcoal Mask håller du festhumöret på topp varje dag från jul till nyår.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.