Nytt år ny design

För att ändra fokus en del på bloggen kommer jag under ett par veckor framöver att ändra till en ny design där bloggen, Instagram och julspaningen kommer att få mer fokus. Allt det andra materialet kommer så klart att finnas kvar och kommer även det att få en uppiffning i samband med designändringen.

Första ändringen blir av startsidan och resten kommer att göras framöver när det finns tid, det gäller ju att passa på och göra detta under lågsäsongen för en hemsida om julen 🙂

 

2 reaktioner på ”Nytt år ny design”

  1. Börjat kolla lite mer på den finputsning som kommer att göras här löpande under våren. Jag har även börjar arbetet med att fixa nya bilder till toppen av alla sidor, en del hade jag redan och vissa kommer jag att antingen få fotografera själv eller köpa från någon bildbank

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.