Gott nytt 2018

Då var 2017 till ända och ett nytt år har precis börjat, under lågsäsongen fram tills det börjar dyka upp lite julsaker i butikerna och via pressmeddelanden kommer en del att förbättras och ändras på sidan. Inget stort i år, bara lite ny design på vissa saker för att göra sidan mer lättläst.

Som vanan trogen satt jag och kollade in fyrverkerierna i London, helt fantastiska som vanligt med skön musik och grymt bra arrangemang.

Lite statistik med nu efter årsskiftet, totalt var det 343807 besökare på jultradition.se vilket är lite mindre än vad det var 2016 (saknas 69 103 besökare). Det finns två anledningar till denna minskning.

  • Det finns idag många fler både bloggar och Instagram konton som har julen som tema vilket är kul. Älskar julen och får massa tips och idéer från alla bloggar och Instagram konton jag följer
  • På grund av arbete och små barn hemma har jag inte haft samma tid att posta inlägg och tipsa som jag hade förra året

Men jag klagar absolut inte, över 340 000 personer som besöker min hemsida/blogg om julen och dess traditioner ser jag som riktigt bra. En annan glädjande nyhet är att i år när bloggen funnits i 10 säsonger har det totalt varit mer än 1 000 000 besökare här, 2/12 tippade det över miljonen och idag är siffran 1 123 120 besökare sedan starten.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.