Summering av 2017

Då var snart denna julsidas tionde år över och en milstolpe passerades nu i början av december då det varit över 1 000 000 besökare på denna lilla hemsida & blogg om julen och alla dess traditioner

Även om det var tio års jubileum blev detta ett litet mellanår där jag har haft fullt upp med arbete och två små barn som tagit mycket av den tid jag förr kunde lägga på bloggen. Dessutom finns det numera väldigt många bra både bloggar om julen och Instagram konton som bara fokuserar på denna underbara period i slutet av året.

Planeringen inför 2018 har precis börjar och den del som jag kommer att arbeta med först är receptregistret, kommer säkert fler recept men först ska designen ändras för att göra det lättare att läsa och snyggare om man skriver ut det.

Det finns även lite funderingar på ändringar på startsidan, men vad eller vilka ändringar som kommer att göras vet jag i detta nu.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.