Media

Julen går ut på att umgås och att vara tillsammans, men ibland kan det även vara skönt att få vara själv med en julfilm eller favorit julskivan i stereon. Här under media fliken finns det ett register på julsånger - med text och en (ibland två) youtubeklipp med sången, julskivor - Inget komplett register utan mer tips på bra julmusik blandat med lite udda skivor, julfilmer - en liten samling julfilmer, några av dem kollar vi på varje jul här hemma hos oss. Här finns även en genomgång av samtliga julvärdar i SVT sedan starten med Bengt Feldreich och lite tips på program och filmer som SVT brukar visa runt julhelgen.

Här nedan är listan på Spotify som jag uppdaterar inför varje säsong med ny bra julmusik. Nedan visas de 200 första låtarna, men listan är längre än så.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng