Juleskum 2017 – Med smak av Lingon

Nu har jag testat årets smak på juleskum och här kommer min korta recension.

Smaken är inte lika söt och sockrig som den vanliga, men jag kände ingen större lingonsmak direkt. Doften när man öppnar påsen är inte söt utan mer neutral, vilket jag ser som en klar fördel.

Smaken eller avsaknaden av lingonsmaken fick mig först att börja fundera på vad som kunde vara fel. Sen när första jag svalde första tomten kom det som lite toner eller nyanser (som man ofta har kännare av kaffe eller viner prata om) i eftersmaken. Väldigt gott och inte alls påträngande eller störande.

Hela påsen gick åt utan problem och det kommer säkert bli både en och två påsar till innan julen kommer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.