Juleskum 2017 – Med smak av Lingon

Nu har jag testat årets smak på juleskum och här kommer min korta recension.

Smaken är inte lika söt och sockrig som den vanliga, men jag kände ingen större lingonsmak direkt. Doften när man öppnar påsen är inte söt utan mer neutral, vilket jag ser som en klar fördel.

Smaken eller avsaknaden av lingonsmaken fick mig först att börja fundera på vad som kunde vara fel. Sen när första jag svalde första tomten kom det som lite toner eller nyanser (som man ofta har kännare av kaffe eller viner prata om) i eftersmaken. Väldigt gott och inte alls påträngande eller störande.

Hela påsen gick åt utan problem och det kommer säkert bli både en och två påsar till innan julen kommer.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng