Nyheter 2017

Som redan syns på jultradition.se har designen ändrats en del sedan förra året, dels för att få en mer enhetlig stil och dels för att snabba upp bloggen en del då det finns rätt mycket material i bakgrunden som inte behövde laddas hela tiden. De flesta undersidorna är genomgångna och uppfräschade med nya bilder, lite ny design och ändrad text.

Inför säsongen kommer som vanligt julspaningarna att komma upp på startsidan, det finns några redan på Instagram och kommer här på bloggen när det finns lite mer at visa. Jag har ändrat designen helt på julskivorna och även lagt till en del gamla favoriter, fler kommer inför julen

Jag kommer även att posta lite julquiz med olika teman, sitter och pysslar med de nu i sommarvärmen för att ha ett par olika att kunna delge här under november och december.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.