Nyheter 2017

Som redan syns på jultradition.se har designen ändrats en del sedan förra året, dels för att få en mer enhetlig stil och dels för att snabba upp bloggen en del då det finns rätt mycket material i bakgrunden som inte behövde laddas hela tiden. De flesta undersidorna är genomgångna och uppfräschade med nya bilder, lite ny design och ändrad text.

Inför säsongen kommer som vanligt julspaningarna att komma upp på startsidan, det finns några redan på Instagram och kommer här på bloggen när det finns lite mer at visa. Jag har ändrat designen helt på julskivorna och även lagt till en del gamla favoriter, fler kommer inför julen

Jag kommer även att posta lite julquiz med olika teman, sitter och pysslar med de nu i sommarvärmen för att ha ett par olika att kunna delge här under november och december.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng