Halvtid!

Så har dagen kommit och gått, i lördags var det sex månader kvar till julafton, det är alltid lika kul att påpeka det för folk i Facebook flödet bara för att reta lite. Där sitter de och planerar eller packar inför sommarens resa till solen och så dyker det upp ett inlägg om att det är bara sex månader kvar till jul.

Fast det är rätt ok, mina vänner på Facebook vet om min förälskelse i julen och låter mig hållas 😀
Dagen till ära drack jag som vanligt julmust på midsommarafton. Jag är inte så mycket för sill, nypotatis med nubbe till utan det blir oftast grillat och då passar en kall god lagrad julmust perfekt. Det blev en till grillningen och en till maten, kunde inte varit bättre.

De första julspaningarna är gjorda och finns i Instagram flödet, sidan med alla julspaningar kommer att komma under hösten när det kommit lite fler tips. Kolla gärna mitt konto på Instagram för mer inspiration och tips om julen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.