Putsning av designen och förberedelse inför julen

Jag har ändrat lite på designen av startsidan i ett försök att få till ett bättre flöde och minskat ner lite på informationen som visade direkt på startsidan.

Efter helgens första julspaning är alla förberedelser inför julspaningen 2017 gjord och när några fler tips ramlar in kommer det julspaningen upp i slidern övers på startsidan och ett liknande galleri som jag hade förra året kommer mad att finnas tillgängligt.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng