Vad händer på jultradition just nu

Just nu har våren och försommaren kommit till stora delar av vårt land och en blogg om julen och dess traditioner borde vara så aktiv. Men icke sa Nicke…

I dagarna håller jag på att komplettera skivregistret med fler intressanta julskivor samtidigt som jag går genom sidorna och ändrar bilder och försöker få till en mer enhetlig design på det jag presenterar här.

Jag lägger till bilder på Instagram med julanknytning året om, men rätt sporadiskt under denna delen av året då det inte finns speciellt mycket med julanknytning att tipsa om

En del jobb har även lagts ner bakom kulisserna igen för att försöka snabba upp sidan inför kommande belastning under upptakten inför julen 2017.
En del funktioner har ändrats, några har plockats bort och någon extra funktion har tillkommit, men på det stora hela ser designen ut som jag tänkt nu och det som kommer efter sommaren är att fylla bloggen med information om vilka julspaningar jag gör och vilka nyheter som kommer 2017

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng