Udda omslag på julskivor

Just nu fokuserar jag på att få upp lite fler julskivor, kompletterar med fler från de artister som redan ligger upp och lägger till nya artister. När man letar efter skivor över lag kan man verkligen förundras över designen på omslagen på skivorna som släpps och det gäller verkligen julskivor med.

Här kommer ett litet axplock på en del tvivelaktiga julskivor som mest troligt varken kommer upp i registret eller får någon låt med på Spotifylistan…

Man blir ju nästan mörkrädd när man ser hur fantasilöst vissa album är och ibland känns det som det inte finns några kriterier eller kvar på de som designar omslagen 😀

 

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng