Nästa del av uppdateringen av bloggen

Gillar verkligen hur receptregistret ser ut när man kollar in det från en dator, det uppstår dock problem om man kollar in den via surfplatta eller mobiltelefon. Bilderna blir allt för små och texten syns inte.

Har börjat kolla efter olika lösningar som inte innebär att kan göra som nu, göra inlägget med receptet och genom att sätta en viss kategori på inlägget så sorteras det in i registret och kan hittas på rätt plats direkt.
Receptregistret kommer att finnas kvar då det är en viktig del av bloggen, vet bara inte i vilken form eller hur den kommer att se ut framöver.

 

3 tankar om “Nästa del av uppdateringen av bloggen”

Kommentarer är stängda.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng