Nästa del av uppdateringen av bloggen 3


Gillar verkligen hur receptregistret ser ut när man kollar in det från en dator, det uppstår dock problem om man kollar in den via surfplatta eller mobiltelefon. Bilderna blir allt för små och texten syns inte.

Har börjat kolla efter olika lösningar som inte innebär att kan göra som nu, göra inlägget med receptet och genom att sätta en viss kategori på inlägget så sorteras det in i registret och kan hittas på rätt plats direkt.
Receptregistret kommer att finnas kvar då det är en viktig del av bloggen, vet bara inte i vilken form eller hur den kommer att se ut framöver.

 


3 tankar om “Nästa del av uppdateringen av bloggen

 • Roger Inläggsförfattare

  Planerna för hur jultradition kommer att se ut framöver håller på att falla på plats och inom en kort tid kommer det en större designändring av hela sidan för att få allt att kunna erbjuda en blogg som fungerar på fler plattformar.

  Just nu har jag valt ett nytt tema som ska användas och håller på att kolla på alternativa lösningar till de funktioner och den design jag har arbetat fram med detta tema.

 • Roger Inläggsförfattare

  Har nu bytt tema så just nu är det en massa justeringar som görs innan nästa del av ändringen som är att kolla över recepten och skivregistret

  • Roger Inläggsförfattare

   Då var större delen av justeringarna gjorda och nu börjar jag istället kolla på recepten och skivregistret har en del funderingar på hur jag ska lösa det och kommer att meddela när en ändring jag är nöjd med är gjord

Kommentarer är stängda.