Nio i topp jullåtar enligt Per Gessle

Under våren 2016 körde Sveriges Radio P4 en serie där Per Gessle presenterade listor med olika inriktning, allt från rockriff, 60-, 70-, 80-tals hits med flera.

På juldagen sändes ett special program med titeln “Gessle med säcken full av julsånger” där blandas det friskt med låtar som Per Gessle har som julfavoriter. Lite kuriosa är att han berättar att första sången som släpptes av Gyllene Tider är jullåten 24 december som fanns med på skivan Glitter, glögg & Rock ´n´ Roll som släpptes 1979 av Parlophone

24 december är en dyster julsång och det är lite det stuket Per har valt på sina favoritlåtar med, nu ska jag inte ge allt för mycket i förväg, poddversionen är helt klart väl värd att lyssnapå för oss julnördar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *