Nio i topp jullåtar enligt Per Gessle

Under våren 2016 körde Sveriges Radio P4 en serie där Per Gessle presenterade listor med olika inriktning, allt från rockriff, 60-, 70-, 80-tals hits med flera.

På juldagen sändes ett special program med titeln ”Gessle med säcken full av julsånger” där blandas det friskt med låtar som Per Gessle har som julfavoriter. Lite kuriosa är att han berättar att första sången som släpptes av Gyllene Tider är jullåten 24 december som fanns med på skivan Glitter, glögg & Rock ´n´ Roll som släpptes 1979 av Parlophone

24 december är en dyster julsång och det är lite det stuket Per har valt på sina favoritlåtar med, nu ska jag inte ge allt för mycket i förväg, poddversionen är helt klart väl värd att lyssnapå för oss julnördar.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng