Julen är slut

Då var julen över för denna gången, håller på och plockar ner det sista tomtarna men kommer låta gardiner och stjärnor vara kvar ett litet tag nu när vi äntligen har fått snö.

Designen på bloggen och receptsamlingen är nu satt och jag håller på att ändrar registret med julskivor efter samma modell. Efter det har jag ett litet lager med recept som ska läggas upp och en del material som ska kompletteras inför kommande jular.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng