Receptregistret

Har under en tid funderat på hur jag vill presentera recepten här på jultradition och har nu äntligen kommit igång med denna uppdatering. Designen blir mer överskådligt och det går lätt att sortera och få ut den kategori man söker. Det kommer även en sökfunktion som fungerar i registret på samma sätt som det som finns vid julfilmerna.

Det gamla registret ligger kvar så länge tills det nya är färdigt att visas fullt ut.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng