Julvärdar 2017

Blev lite mer tittat på tv igår än planerat och kan enbart säga att jag är missnöjd med julvärdarnas arbete igår (eller ja det var ju inspelat så det var inte live igår). Oinspirerat dravel som bara hade till syfte att fylla ett par minuters tomrum mellan programmen. Jag har för första gången i mitt liv mailat svt och klagat dessutom på dessa två människor. Ok, det kan vara kul att se vad det har varit på julborden under åren som gått, men var det inte det som hela deras julkalender för några år sedan gick ut på???

 

Hoppas verkligen att nästa års julvärd blir en mer  ”julig” sådan

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng