Gille ekologiska pepparkakor

Inför säsongen breddar Gille sitt ekologiska sortiment av pepparkakor och gör mindre förpackningar som är perfekt för små hushåll

Julsäsongen är här. För varje år som går får pepparkakan större utrymme samt nya användningsområden i de svenska hushållen. Det gäller alltifrån bakning, desserter samt dekorationer till den klassiska julfikan.

Efterfrågan på ekologiska livsmedel ökar ständigt och därför har Gille valt att fortsätta satsa på deras ekologiska sortiment. En nyhet inför julsäsongen är att Gilles ekologiska pepparkakshjärtan som bakas med rapsolja, har fått ny hjärtform, sprödare konsistens och mer gyllenbrun färg.

– Vi arbetar kontinuerligt med produktutveckling och följer rådande trender samt konsumenternas efterfrågan. Att vi nu fortsätter satsa på vårt ekologiska sortiment, samt det faktum att våra kakor bakas i Sverige, är vi mycket stolta över, säger MikaelCarlsson, VD, Continental Bakeries North Europe.

Ytterligare en nyhet är att Gille lanserar mindre förpackningar som exempelvis passar för mindre hushåll. Även dessa pepparkakor är ekologiska och bakade med rapsolja. De kommer att finnas som ordinarie sortiment året runt.

Gilles pepparkakssortiment:
Klassiska små hjärtan 425 gram
Stora dekorationshjärtan 450 gram
Ekologiska hjärtan, bakade på rapsolja 300 gram alt. 150 gram
Pepparkakor utan tillsatt socker 300 gram alt. 150 gram
Pepparkaksdeg 500 gram
Ekologisk pepparkaksdeg 450 gram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.