Adventskalendrar för vuxna

En liten uppdatering med fler vuxna adventskalendrar dök upp idag från bluebox.se

När det blir mörkare och mörkare ute blir nedräkningen till jul extra viktig. Bluebox har julkalendrar för alla smaker. Nytt för i år är bland annat en gourmet-vingummikalender från Wally and Whiz. Adventskalendern är glutenfri, vegansk, vegetarisk och laktosfri.

Vi har även fått in en tekalender från NUTE som innehåller 24 ekologiska tepåsar. Lakritskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa innehåller en ask med goda lakritsbitar för varje dag. Förra årets storsäljare, lakritskalendern från Johan Bülow är tillbara i rosa/vit skrud. Lika god som fin att ha framme.

Lakritskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa
Tekalender från NUTE
Gourmet vingummikalender från Wally and Whiz

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng