Adventskalendrar för vuxna

En liten uppdatering med fler vuxna adventskalendrar dök upp idag från bluebox.se

När det blir mörkare och mörkare ute blir nedräkningen till jul extra viktig. Bluebox har julkalendrar för alla smaker. Nytt för i år är bland annat en gourmet-vingummikalender från Wally and Whiz. Adventskalendern är glutenfri, vegansk, vegetarisk och laktosfri.

Vi har även fått in en tekalender från NUTE som innehåller 24 ekologiska tepåsar. Lakritskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa innehåller en ask med goda lakritsbitar för varje dag. Förra årets storsäljare, lakritskalendern från Johan Bülow är tillbara i rosa/vit skrud. Lika god som fin att ha framme.

Lakritskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa
Tekalender från NUTE
Gourmet vingummikalender från Wally and Whiz

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.