Julskivor och julspaning

Nu börjar det komma mer information om kommande julskivor och jag kommer att lägga upp bild och låtlista på de jag finner intressant eller udda. Spotifylistan är inte uppdaterad än, men kommer att bli det framöver när skivorna finns tillgängliga

Julspaningen är i fullgång och många bilder och inlägg har postats på Instagram, en del kommer även att postas här i bloggen. Här i bloggen blir det mer när jag får pressmeddelanden eller utskick från företag och på Instagram blir det mer egenfotograferade bilder från butiker.

jultradition.se använder cookies för att kunna ge Dig en bättre upplevelsen. Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng